Yalnız Gezegen

welcome

Siz Buraya Daha Önce De Gelmiştiniz. Tabii Gelmiştiniz Ya... Tabii. Ben Gördüğüm Yüzü Asla Unutmam. Buraya Gelin De Elinizi Sıkayım! Bir Şey Söyleyeyim Mi? Sizin Yüzünüzü Bile Görmeden, Yürüyüşünüzden Tanıdım. Castle Rock'a Dönmek Için Bundan Daha Iyi Bir Gün Seçemezdiniz.

Sizler


Siz entellektüel değilsiniz. Şair değilsiniz. Filozof değilsiniz. Komünist değilsiniz. Derin değilsiniz. Devrimci değilsiniz. Zeki değilsiniz. Cesur değilsiniz. Sadece internet bağlantınız var.

Nükleer santral kurmasınlar. Çernobil faciası. Kanserler. Sakat doğan çocuklar. Radyoaktivitenin sonsuzluğu.

Hidroelektrik santral kurmasınlar. Doğal güzelliklerin yok olması. Derelerin kuruması. Doğanın dengesi.

Rüzgar santralleri kurmasınlar. Rüzgar santrali sendromu. Uykusuzluk. Halsizlik. Çirkin görünüm.

Her şeye karşısınız. Peki alternatifiniz ne? Alternatifiniz yok, çünkü siz yalnızca karşısınız. Ne yapalım'ı cevaplayamazsınız. Ne yapmayalım'a bir sürü yanıtınız var. Siz, netleri başında vatanını kurtaran, sosyal ortam edinmek amacıyla "çevreci" gruplara girmiş, oturduğu sandalyeden kalkıp ışığı kapatmaya üşenen gençlersiniz. Saatlerinizi net başında harcayıp, dünya sorunlarını MSN iletilerinizden değerlendiren, McDonald's'ta yemek yerken kapitalizm karşıtlığınızı Converseli ayaklarınızı birbirinin üstüne atarken tartışan ergenlersiniz.

Siz kendilerine ait düşünceleri olmayan, başkalarının düşüncelerini, başka birinin cümleleriyle ifade eden insanlarsınız. Asla sizin kadar derin, kültürlü, bilge biri olamayacağım. Kıskanıyorum sizi.

0 yorum: